+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Trikovi za odijevanje za mršavljenje - kako koristiti boju?

  04. 10. 2013      Iz svijeta mode

Već smo u našem časopisu pitali nešto kako koristiti trikove za mršavljenje u oblačenju. Kako kombinirati i nositi prave pruge kako bi vam pomogli da postignete lijepu figuru, pa ćemo danas reći nekoliko stvari o korištenju boja. Svi znamo da je crna boja mršavija, ali sada je uskoro da je iskoristite u svoju korist;)

Optička iluzija 1. - Igra se s linijama u predjelu ramena

Zeštihlující triky v módě Trikovi za mršavljenje u modi

Jedan od najlakših trikova u odijevanju s malo širim bedrima je odabir dubljeg dekoltea. Gospodo neće imati priliku gledati vaša bedra, čak i ako žele :) Međutim, prikladno je uravnotežiti i donji i gornji dio tijela. Te dvije slike to savršeno odražavaju. Haljina u dnu s lijeve strane izgleda dno na dnu, zahvaljujući produžetku dijela ramena.

Optička iluzija 2. - Tamne boje

Zeštihlujíci triky v oblékání Trikovi za odijevanje za mršavljenje

To je apsolutno točno kad se kaže da je crno mršavljenje. Međutim, kao nadopuna, svaka tamna boja postaje vitkija kada se postavi pored svjetlije boje. Evo ilustrativnog primjera na gornjoj slici na kojem možete vidjeti da tamni dio polja izgleda manje. I zapamtite, to je sićušna slika. Pa što ako isti koristimo na našim lijepim oblinama :) Crnu boju je najbolje nositi na dijelovima koje želite optički mršavije.

A ako savladate ove savjete, osjećat ćete se sjajno u svemu što nosite.

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija