+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Unesite boje u kupaonicu s novom kolekcijom Desigual Living

  06. 10. 2017      Iz svijeta mode

Ne samo vaš ormar ili ormar za cipele, već i vaša kupaonica zaslužuje puno stila! Ručnici iz nove kolekcije Desigual Living daju joj dodir.

Ručnici i ručnici za kupanje neizostavan su dio svakodnevnog života, pa zašto ga ne učiniti ugodnim razigranim dizajnom, veselim bojama i ugodnim dizajnom? Dizajnerski ručnici iz kolekcije jesen / zima 2017 dolaze u nekoliko kombinacija boja, uzoraka i veličina, samo odaberite pravi.

Novo su setovi od dva ručnika koji se podudaraju. U paketu ćete naći ručnik klasične veličine i malene ruke, tako da imate omiljeni 2in1.

ručnik Desigual

Ako niste sigurni želite li oživjeti kupaonicu ekstravagantnim komadima ili se radije pridržavate tla i odaberete neupadljivu opciju, ne brinite. Ako je vaša kupaonica jednobojna i suptilna, ne bojte se opustiti i posegnite za, primjerice, ručnicima Jacq Boho Jeans u upečatljivim ljubičasto-plavim tonovima. Oni daju vašim sobama ugodniji izgled, a izmjenjujući dvije vrste iz 2in1 seta, vaša kupaonica neće samo izgledati dobro.

ručnik Desigual

ručnik Desigual

Ali ako ste ljubitelj minimalizma ili je vaša kupaonica izraženija, dodirnite Jacqu Dark Floral . Kao što ime sugerira, set i ručnik za kupanje ukrašeni su cvjetnim motivima, koji fino dotjeraju unutrašnjost i dočaraju osmijeh na vašem licu.

ručnik Desigual

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija