Extra popust 10 % s kodom EXTRA10 na sve!Završava za 25 sati 1 minuta
+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Uredska moda malo drugačija

  13. 11. 2013      Iz svijeta mode

Ako radite u uredu, recepciji ili uredu, očekuje vas određeni stil odijevanja. Casual dress code nije dosadan. Pokazat ćemo vam kako.

Uredsko odijevanje ne znači nužno i nespretne kostime izrađene od nepropusnih materijala. Pokušajte s nama oživjeti radne odjeće, što će na radnom mjestu donijeti novi naboj.

Ne bojte se boja i dizajna. Na primjer, odaberite pristojnu crno-zelenu dizajnersku haljinu s motivom cvijeta. Dopunite ih crnom prikladnom torbom, visokokvalitetnim crnim pumpama i jednostavno imate uredan uredski model!

Uredska odjeća ne mora biti dosadna. Uredska odjeća ne mora biti dosadna.

Crna suknja od platna ili elegantne hlače nezamjenjivi su kancelarijski klasici. Da bi vaš model bio dosadan, dodajte razigrani top hlačama ili suknji. Ne bojte se šarenog džempera s crnom bazom ili zanimljivim majicama. Inspiracija mogu biti dizajnirani džemperi ili razigrana patchwork majica koja osvježava uredski izgled.

Uredska odjeća ne mora biti dosadna. Napunite svoje crne hlače šarenim dizajnerskim džemperom! Uredska odjeća ne mora biti dosadna. Napunite svoje crne hlače šarenim dizajnerskim džemperom.

Uživate u suknjama ? Stavite crni klasik u ormar i usredotočite se na šarene, ali suptilne komade. Ako uložite hrabrost da odete u ured u šarenijoj suknji, sjetite se tamnije osnovne boje u kojoj biste trebali odabrati ostatak odjeće. Primjer su sljedeće dvije suknje u boji s crnom bazom. Idealno su prilagođeni jednostavnom crnom džemperu koji će savršeno prilagoditi izgled vašeg ureda do savršenstva.

Čak i suknje u boji pripadaju uredu. Čak i suknje u boji pripadaju uredu.

Volite li odjeću ? Odaberite suptilne boje i uzorke, dodajte crne čarape ili jaknu kako biste bili zvijezda. Čak i naizgled jarko obojene haljine mogu igrati kancelarijske prajmere u kombinaciji s odgovarajućim dodacima.

Neka dizajnerska haljina uđe u vaš ured - sjaj ćete! Neka dizajnerska haljina uđe u vaš ured - sjaj ćete!

Cilj ovog članka je pokazati vam da čak ni uredska moda možda nije potpuno dosadna. Na primjer, naša češka odvjetnica, koja ponekad savršeno kombinira dizajnerske komade u svojem zaista visokom uredu.

Želimo vam da se povremeno malo uredite u uredu ...

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija