+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Uskrs predstavlja torbe

  13. 04. 2020      Iz svijeta mode

Praznici gozbenih blagdana,
imamo torbice kao oslikane,
ako ne želite biti slikani,
zaliha je također bijela.
Zahvaljujući popustu neodoljivo.

Tako je. Uskrs je , blagdan proljeća , slavi uskrsnuće Isusa Krista. Postoje mnoge lijepe tradicije, kao što su bojenje jaja, pletenje i prskanje pom poms, zalijevanje i pečenje slatkog janjetine ili ukusnih nadjeva. Mi u Različitim također imamo tradiciju za Uskrs. Učiniti sretnim.

Dar od nas je pun iskušenja za vas, pa se kaže da vam janjetina neće zamjeriti. Torbice . Voli ih svaka žena, bez obzira na dob, izgled i stil. Svatko od nas bit će sretan, pa zašto ga ne sakriti kao poklon u uskrsnoj košarici s kojom je potpisao zeko? Mala, velika, ramena, ručna, višenamjenska , elegantna i razigrana. Svi su na zalihama i samo čekaju osmijeh kako bi dočarali neke od vas.

Jeste li vidjeli, na primjer, nova kolekcija iz više voljenog marke Anekke ? Iz tog proljeća i romantike dišu na vas. A što je s elegantnim Calvin Klein torbama? Ovog puta dobivate ne samo proljetne svijetle ljetne boje, već i netipične oblike.

Dizajnerski ruksaci u mnogim dizajnima su nam definitivno najdraži. U usporedbi s vašom torbom, "misli" na vaša leđa, a dizajni iz nove kolekcije jednostavno odvode vjetar iz jedra. Možete odabrati pristojan, upečatljiv i čisto elegantan model i vjerujete da ga sigurno nećete poželjeti skinuti. Možete dobiti jedinstveni popust do danas u ponoć. Pronađite Uskršnjeg zeca i to je vaše! Lovite dobro, tako da možete uhvatiti ne samo zeca, već i svoj komad iz snova.

Uskrs

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija