+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Veličine Crocs

  18. 04. 2019      Iz svijeta mode

Često se suočavate s činjenicom da ne znate kako odabrati cipele prave veličine Crocs mode ? Ako nemate priliku isprobati cipele i kupovati na mreži, otkrit ćete da je odabir prave veličine za ovu marku ponekad težak, pa bismo vam željeli dati nekoliko savjeta kako to učiniti.

Crocs cipele su označene američkim brojevima na potplatu i u prodavnici, a pored broja je slovo koje mnogi od vas možda ne razumiju - M, W, C, J.

I evo objašnjenja:

M - poput Čovjeka , što znači veličinu Crocs-a za muškarce .

W - Like Woman , oznaka veličine Crocs za dame .

C - Poput djece , oznaka Crocs veličine za djecu.

J - Kao Junior , Crocs oznaka veličine za tinejdžere i tinejdžere .

Pa kako odrediti koji Crocs broj cipela je pravi za vas? Slijedite Crocs tablicu pretvorbe ! Ovdje ćete vidjeti koje američke (američke) veličine odgovaraju vašoj - europskoj (EU). Nabavite Crocs cipele u istoj veličini na koje ste navikli u europskom numeriranju. Prilikom odabira potrebno je obratiti pažnju na oblik cipela . Na primjer, popularni klompe i klasični modeli dizajnirani su tako da imaju nogu u razmaku cipela, što znači više prostora. Stoga je važno napomenuti da u različitim utjelovljenjima cipela Crocs jednaka veličina stopala može imati različit prostor.

papuče Crocs  

Za Crocs balerinke koje su tijesne, pazite da vam ne padnu s nogu i da nisu previše zategnute. Treba napomenuti da su Crocs cipele izrađene od patentiranog Croslite materijala koji je mekan i fleksibilan, ali nemojte očekivati da ćete cipele povući cijelim brojem. Osim toga, većina cipela ima ortopedski oblikovan unutarnji uložak , koji obično uključuje stimulativne, masažne točke . Stoga biste od takvih cipela trebali zahtijevati maksimalnu udobnost.

balerinke Crocs

Ispravni odabir veličine možete provjeriti i mjerenjem stopala i usporedbom duljine uložaka , što je također prikazano u tablici. Mnogi misle da je uložak potplat i mjeri cipelu izvana. Ali ovo je greška. Uložak je unutarnji, tako da morate uzeti u obzir prostor koji je predviđen za vaše stopalo. Mjeri se otprilike pola centimetra od rubova unutar cipele. Na primjer, ako imate polovinu veličine 37,5, preporučuje se da uzmete najbliži cijeli broj, na primjer, 38.

Više o našem videu na Različitoj TV !

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija