+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Veronika Maléřová postala je prva češko-slovačka Miss

  07. 10. 2015      Iz svijeta mode

U subotu, 3. listopada, u Parkhotelu Park u Pilsenu održana je gala večer, uključujući nastup u donjem rublju i Jamesa Bonda. Ovdje je najavljena prva češko-slovačka Miss u stilu Jamesa Bonda, koja je postala 23-godišnja rodom iz Rožnova pod Radhoštěmom - Veronika Maléřová. Bili smo tamo, pa možemo potvrditi da nije bila greška!

Izvor: Službeni facebook češko-slovački-MISS-2015

Ljepotice i voditeljica Andrea Verešová odjenula je modna dizajnerica Zuzana Lešák Černá , uključujući svjetsku reviju donjeg rublja Victoria's Secret i naravno modnu reviju Different, a pobjednici su primili brojne lijepe i vrijedne nagrade.

Haljina modne dizajnerice Zuzane Lešák Černá. Izvor: Službeni facebook CS MISS 2015

Završna večer češko-slovačke Miss bila je prepuna maštovitog programa, dosada definitivno nije bila na mjestu, a pritom ne mislimo samo na originalne slobodne discipline finalista. Svečanu večer ukrasili su ne samo lijepi finalisti iz Češke i Slovačke, već i zvijezda žirija, Václav Noid Bárta ili čak James Bond. ;) Završna večer bila je, između ostalog, posvećena dobrotvornoj organizaciji "Dobro djelo", za koju je njezina kruna nakon osvajanja nagrade prodala na aukciji dragih 105.000 CZK.

Izvor: Službeni facebook CS Miss 2015

Kraljica ljepote postala je VERONIKA MALÉŘOVÁ , 2. Češko-slovačka MISS postala je DOMINIKA GAJDOŠOVÁ , 3. Češko-slovačka MISS je BARBORA FENCLOVÁ iz Pilsena. Miss Sympathy pripala je VERONIKA ROBOTKOVÁ .

Čestitke pobjednicima;)

Izvor: Službeni facebook CS Miss 2015

Andrea Verešová. Haljina Zuzana Lešák crna. Izvor: Službeni facebook CS Miss 2015

Različita predstava. Izvor: Službeni facebook CS Miss 2015

Vaclav Noid Barta. Izvor: Službeni facebook CS Miss 2015

Izvor: Službeni facebook CS Miss 2015

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija