+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Vigar - kraj dosade u kući

  30. 04. 2016      Iz svijeta mode

Kućni dodaci sastavni su dio našeg domaćinstva. Neki od nas se posebno ne bave svojim izgledom i dizajnom, a nekima je teško kombinirati ih s dizajnom interijera. Neki od nas vole savršenstvo i praktičnost, neki to ne vole, ali ponekad bismo trebali priznati da u domaćim zadacima ne uživamo uvijek sto posto.

S ovog mjesta je već brand Vigara ,   što udovoljava svim tim važnim aspektima - kvaliteti, savršenom dizajnu, praktičnosti i svakako nije dosadno, pa ćete često imati raspoloženje za "čišćenje" i potrebne radove u kući obavljati ćete sa zadovoljstvom.

Povijest marke

Vigar je osnovan prije više od 50 godina u Španjolskoj . Trenutno je jedna od najpopularnijih marki kućnog pribora u više od 40 zemalja. I zašto se to dogodilo? Zašto je Vigar među top brendovima u svijetu? Budući da je potpuno originalan, ekscentričan, drugačiji i moderan, stvarno je praktičan i jednostavno o svemu razmišlja. Čak i najmanji, nenametljivi dodaci koje nudi Vigar u potpunosti će uljepšati vaš dom i svatko tko ih vidi izmamit će osmijeh na lice.

stil

Ovo su personalizirani proizvodi! Što se tiče dodatka poput gospođe ili gospodina u savršeno izvedenom dizajnu, mnogi vaši gosti neće ni znati da na vašem kuhinjskom pultu postoji četka i spužva jer su ugrađeni u sofisticirani dizajn. Ali sada zamislimo konkretne proizvode, znate li o čemu pričamo cijelo vrijeme i uvjerite se u sebe da takav komad ne biste trebali propustiti.

kupaonica

Kupatilo u našem domu, pored spavaće sobe, vrlo je važan prostor koji najčešće posjećujemo tijekom dana, tako da bismo se u njemu trebali osjećati ugodno i jedinstveno jer je jednostavno naše. I što još više čini sobu jedinstvenom od namještaja za dom . Vigar se pobrinuo za prekrasan, dizajnerski komad koji će izgledati izvan područja gdje vam najčešće padaju oči, poput priručnog držača četkica za zube ili paste za zube. Ovaj oblik cvijeta je apsolutno jedinstven, praktičan, jednostavno nema greške, što kažete ?!

kuhinja

Čak ni kuhinja ne može bez odgovarajuće opreme. Često imamo problema s odabirom proizvoda koji odgovaraju svim našim dizajnom. Gdje god promijenite domaćinstvo, preselite se, preuredite, vjerujte da će Vigar dodaci izaći bilo gdje i da nećete morati razmišljati o alternativama. Ukratko, Viger proizvodi uvijek odgovaraju svuda. Kao i ovaj simpatični kuhinjski set, koji uključuje četkicu i spužvu, i ove su savršeno uklopljene u ženske haljine i ženske siluete.Pregača je, naravno, važan dio svake kuhinjske opreme i potreban pribor za svakog kuhara . Razmišljajući o svemu, marka Vigar predstavlja pregače od čvrstog materijala koji se može prati sa stilom. Prepoznajte dame da se u takvoj pregači definitivno ne bi sramio napraviti sjajno čak i pred svojim gostima ili susjedima.

Vigar ne zaboravlja ni trenutke s prijateljima, tako da možete odabrati nekoliko dodataka pogodnih za blagovaonicu. Kao što je zgodna boca maslinovog ulja ili octa u obliku dame u šeširu, mlin za papar u obliku gospode u kravati ili ovaj blagovaonski set s damom u šeširu koji ćete koristiti uz bocu dobrog vina.

Svi ti pribor pogodni su ne samo za vas i vaše kućanstvo, već su i originalni i posebno različiti poklon za vaše najmilije, zar ne mislite? )

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija