+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Vigar - Praktični pribor za kuću koji zadivi

  18. 11. 2015      Iz svijeta mode

Kućni poslovi uopće ne moraju biti dosadni. Čak i vrijeme koje odgađate što je duže moguće. Uz španjolsku marku kućnih dodataka Vigar možete uživati ne samo u čišćenju, već i dodacima nakon ukrašavanja, ukrasit će vaš dom.

Izvor: google.com

Vigar se na tržištu pojavio prije više od 50 godina i trenutno je jedna od najpopularnijih marki kućnih dodataka u više od 40 zemalja svijeta. Pitate se što je španjolski brend privukao toliko mnogo ljudi? Odgovor je originalnost! Ekscentričnost i hrabrost u dizajnu i bojama u Španjolskoj je svakodnevna rutina, tako da je dio njihove originalnosti lokalni dizajneri prenijeli u male dodatke koji će vam uljepšati dan i razveseliti vaš dom.


Izvor: different.cz

Jedna od najvažnijih kategorija ove marke, kojom se dizajneri ponose, su kućni dodaci namijenjeni čišćenju. Dostupne su četke svih vrsta, boja i dizajna. Mislite li da plavuša plavuše izgleda pomalo infantilno? Pogledajte galeriju i otkrijte da volite njihov roman dizajn. Štoviše, svaka je četkica uzeta s praktične strane, pa su stalci ili ručke za držanje uobičajeni. Naravno, Vigar je mislio i na vaše četveronožne kućne ljubimce, a u novim kolekcijama pronaći ćete i setove za kućne ljubimce, u kojima ćete pronaći boju zdjele koordiniranu četkom u obliku glave psa ili mačke. Za čišćenje, dizajneri su izmislili vesele metle s noževima.Izvor: different.cz

Kupaonica svijetli kao i kuhinja zahvaljujući kućnim dodacima. Kupaonske garniture, koje sadrže tekući sapun i spužvicu, imaju nekoliko maštovitih dizajna u nekoliko svijetlih boja. Na primjer, vaš jednobojni sudoper može postati cvjetajući vrt.


Izvor: different.cz

Kućni dodaci se sigurno ne pridržavaju slogana "očistite i sakrijte", jer se vole pokazivati svojim prijateljima i ostavljati ih prikazanim na kuhinjskom pultu.


Izvor: different.cz

Vigar je razmišljao o trenucima s prijateljima, tako da možete odabrati nekoliko dodataka pogodnih za blagovaonicu. Mlin za papar u obliku gospode u kravati, stilski zdjelu za voće ili čep za vino koji podsjeća na damu u šeširu? Vaši će prijatelji zasigurno poželeti divljenje zbog vaše originalnosti.

Svi ti pribor prikladni su ne samo za vaš dom, već i kao savršen poklon za rodbinu ili prijatelje.

Autor: Klára Brázdová

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija