+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Višenamjenske torbe

  23. 08. 2017      Iz svijeta mode

Ako su modni dizajneri svjetski poznatih marki ove godine stvarno nešto ulovili, to su multifunkcijske torbe. Zamislite torbu koja može promijeniti oblik i izgled - 2in1 ili 3in1, nije li to san? Ne, takve torbe zaista postoje i možemo to učiniti za vas.

Desigual

Desigual je poznat po svojim praktičnim torbama koje možete promijeniti veličinu - bilo u veličini ili volumenu. Uz to, predstavila je obostrane torbe s potpuno drugačijim dizajnom već prošlogodišnje kolekcije za jesen / zimu. Ove godine, međutim, dolazi s 3in1 torbama, što znači da ne samo da možete okrenuti torbicu ovisno o odjeći koju nosite, već uključuje i takozvanu unutarnju torbu, s praktičnim unutarnjim džepovima za male stvari koje možete izvaditi iz torbice, isječak dodatni podesivi remen i mala torbica crossbody. Prednost je što je takva torba 3in1 Desigual približno jednaka cijeni kao i svaka druga.

torbica Desigual

Još jedan gadget koji Desigual dolazi ove godine i koji ne smijemo zaboraviti spomenuti je torbica s uklonjivim zakrilcem. Takvu torbicu možete dobiti nakon što otkopčate i pričvrstite patentni zatvarač na stražnjoj strani preklopa.

torbica Desigual

Calvin Klein

Ni veliki favorit ne zaostaje i dolazi na modno tržište s obostranim torbama Calvin Klein . Potrebno je reći da je kontrast svake strane stvarno jak - crni nasuprot crnom. bijelo, plavo naspram bijelog Puder. Manji ili veći. Ukratko, nema višestruke mogućnosti za višenamjensku upotrebu. Ne želimo ništa reći, već priznajemo da jednostavno ne možete odoljeti.

Calvin Klein torba

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija