+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Višenamjenske torbice Tommy Hilfiger

  01. 11. 2017      Iz svijeta mode

Što prvo dolazi Tommy Hilfiger ? Kladimo se da su traperice i nismo iznenađeni, jer su traperice, tada klasične hlače s zvoncem bile prvi proizvod koji je Hilfiger započeo. Ali to nije tako davno. Modni brend Tommy Hilfiger odijevat će vas od glave do pete, uključujući stilske modne dodatke. Na to ćemo se fokusirati u ovom članku. Za torbe.

No kako vam ne bi bilo dosadno, odlučili smo vam ispričati bajku O čarobnoj torbici.

Nekad je djevojka dolazila u trgovinu torbicama i bila je toliko očarana ogromnim izborom, bojama i oblicima da nije mogla odlučiti. Budući da je novac uštedjela za točno jedan, jako se pobrinula za svoj izbor. Pokušala je svoju torbu pred ogledalom i projicirala garderobu u glavu kako bi uvijek opravdala da je ova boja svestrana, pa bi se slagala sa svime.

Platila je torbicu i napustila trgovinu. Vratila se kući, otvorila svlačionicu punu blaga i s užasom u očima otkrila da joj torba neće odgovarati cipelama koje je nedavno kupila. Ali znala je da ne može dobiti drugu torbicu, pa je sjela tamo i počela plakati, plakati i plakati, i odjednom se pojavio elf, uzeo novu torbicu, otkopčao zaklopku, prevrnuo preklop i torbica dobila oblik svojih novih cipela savršeno bačen. Djevojka nije vjerovala svojim očima, zahvalila se vilenjaku i sretno preskočila ormar.

Još čitate? Drago nam je što je bajka privukla vašu pažnju i sada stvarnost! Drage dame, predstavimo vam luksuzne multifunkcijske torbe Tommy Hilfiger . Torbice s zatvaračima u obliku zatvarača koje se mogu odvojiti, okrenuti i obujmiti tako da su obje strane drugačije obojene, tako da lako možete mijenjati njihov dizajn prema odjeći. Dakle, umjesto jedne torbe imate dvije. Ova višenamjenska torba Tommy Hilfiger ima patentiranu kopču na reveru, koju lako možete preokrenuti kad odaberete pravu boju. A znate što, uvjerite se sami. A gospodo koju također gledate, to može biti odličan savjet za vaš poklon.

Okretni zaklop, ali ne sve. Torbice su različite i možete mijenjati njihov oblik, ručke i nositi ih na više načina. Ne postoje ograničenja mašti. Glavna stvar je da vam odgovara! A znate li što se najviše razlikuje u višenamjenskim torbama? Da za cijenu jedne imate dvije ili tri torbe i ne morate vaditi svoje stvari iz njih i tako ih zaboraviti. I zato samo mislimo da su multifunkcijske torbe apsolutni vrh!

torbu Tommy Hilfiger

torbu Tommy Hilfiger

torbe Tommy Hilfiger

torbu Tommy Hilfiger

torbu Tommy Hilfiger

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija