+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Volimo Anekke i njenu novu kolekciju

  07. 05. 2018      Iz svijeta mode

Volimo marku Anekke. Nova kolekcija španjolskog modnog branda Anekke za proljeće / ljeto 2018. apsolutno je božanstvena. I stvarno smo se zaljubili u nju. Podijeljen je u dvije podskupine - Liberty i Venezia. To je za sve hrabre, samouvjerene i modno zaljubljene dame i dame koji imaju stil, putnički duh i ne boje se nositi originalne komade. Pogledajmo novu kolekciju Anekke, "pogledaj zub".

Anekke je vrlo živahna marka i svaka kolekcija ima podkolekciju ima svoju priču, koja je povezana s vrlo osebujnim stilom. Već smo vam rekli konkretne priče u prethodnom članku o Anekkeu . Pod brendom Anekke možete zamisliti razne modne dodatke. Kao što su torbe, ruksaci, bilježnice, novčanici, kutije, male vrećice, kišobrani ili čak olovke i olovke . Ukratko, sve što trebate ponijeti sa sobom na posao, u školu ili samo slučajno.

Anekke torbu

Zašto volimo Anekke ? Možda zato što je dizajnerski, atipični brend s osjećajem za detalje. Također zato što proizvodi uistinu kvalitetne, praktične i bezvremenske komade. Torbice i novčanici uvijek su jasno i praktično strukturirani, izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, tako da ne brinite da ne bi dugo trajali. A zato što je marka Anekke kod nas malo poznata. Još! Dakle, jedinstveni smo samo kad nosimo njezine komade. Zbog toga volimo Anekke i uživamo u komadima ove marke cijeli dan.

Mi smo ovlašteni e-shop Anekke i modni komadi svjetskih marki koje prodajemo od 2008. S nama možete biti sigurni da će vas modni komadi koje ovdje kupite zaista usrećiti. Zato ne oklijevajte. Lijepe su, zar ne?

Anekke torbu

ruksak Anekke

Više inspiracije i konkretne priče o kolekciji Anekke za proljeće / ljeto 2018. možete pronaći u našem videu na Different TV !

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija