+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

WoodWick - kako odabrati pravi miris?

  07. 01. 2019      Iz svijeta mode

Hoćete li nabaviti svoju prvu Woodwick svijeću i ne znate koji miris odabrati? Za vas imamo sjajne savjete. Ako ih nemate priliku namirisati u kamenoj trgovini na nosu, onda to nije problem. Možete naručiti takozvani testni paket koji vam točno kaže koji je miris savršen za vas. Ali možete ući u malo problema, jer se možete zaljubiti u nekoliko njih.

Woodwick

Prije svega, željeli bismo vam predstaviti test paket. Svijeće Woodwicka imaju specifičan drveni fitilj koji se ne treba skraćivati kada se zapali i koji nevjerojatno pukne . Ako nabavite ovu svijeću i zatvorite oči, možda ćete osjetiti kako vam kuća pukne u kaminu.

Woodwick

Ali vratimo se odabiru mirisa. Ako niste sigurni koga odabrati, jasno odaberite ovaj testni paket. Između ostalog, ovaj paket možete ponijeti sa sobom za planirani odmor u planinskoj kolibi ili bilo gdje izvan vašeg doma. Prednost je u tome što ćete se uvijek osjećati kao kod kuće. Ovi mali paketi, međutim, mogu poslužiti i kao sjajan ukras.

Woodwick

Uz male testne svijeće, preporučujemo Woodwick mirisne voskove , koje jednostavno stavite u aromatičnu svjetiljku i ispod njih stavite običnu čajnu svijeću. Čak će i mirisni vosak mirisati po sobi, a također ćete znati odgovara li vam ovaj miris.

Jednom kada odaberete svoj omiljeni miris, tada se isplati uložiti u čamac, vazu ili takozvane trilog svijeće koje će trajati dugo, a posebno puknuti prirodni drveni fitilj, biće intenzivniji.

Woodwick

Želite saznati više o Woodwick svijećama? Pogledajte naš video s druge televizije !

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija