+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

WoodWick miris mjeseca - OKTOBAR

  04. 10. 2019      Iz svijeta mode

Listopad je mjesec bojanja lišća u prekrasnim nijansama, sjajnom suncu i neočekivanim kišama, fluktuirajućim temperaturama, utezima, škorpionima i novim mirisima WoodWicka ! Ovog mjeseca WW vam nudi crnu trešnju koja oduzima dah i opojnu amber i tamjan.

Svijeće, mirisni voskovi ili difuzori aroma ove marke dugo će satima mirisati na vaš dom i stvoriti opuštajuću i opuštajuću atmosferu. Svijeće ili vosak čista je prirodna mješavina parafinskog i sojinog voska čija intenzivna aroma doseže svaki kutak prostorije.

Woodwick

WoodWick crna trešnja

Puna košara svježe zrelih, sočnih trešanja skrivena je u WoodWick svijećama od crnog trešanja . Sva vaša osjetila zaljubit će se u ovaj karakterističan slatki miris. Izvrsna je vrsta poklona za vaše najmilije ako se možete odreći sami.

Woodwick crna trešnja

Amber & tamjan WoodWick

Ako osjećate umor i jedina vam je potreba da zatvorite oči i prepustite se valovima opuštanja, miris Amber & Incense je pravi trenutak za vas. Bogatu aromu ambergrisa upotpunjuju sandalovina, prstohvat egzotičnih začina i karakteristična aroma tamjana.

Woodwick Amber Incence

Miris listopada WoodWick nudi vam u tri veličine elegantne staklene vaze s drvenim poklopcem, dizajnerskim staklenkama "čamac" ili mirisnim voskovima za aromatične lampe. Umirujuće nije samo miris, već i zvuk zapaljenog, prirodnog fitilja koji podsjeća na pucanje drva u kaminu. Stoga ako očekujete posjet koji želite zaslijepiti kada stignete s impresivnom aromom ili jednostavno želite uživati u trenutku za sebe, zatvorite oči i opustite se, posegnite za ovim mirisnim draguljima.

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija