+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

WoodWick-New Home miris

  20. 09. 2018      Iz svijeta mode

U današnjim užurbanim vremenima, malo od nas se može odmoriti, opustiti, uživati u trenutku opuštanja. Nakon napornog dana, kada se bliži jesen ili jednostavno umor, ne samo naše tijelo, već i um čeznu za tako nečim. I potrebno ih je s vremena na vrijeme počastiti. Imamo recept za opuštanje, koji vrijedi ...

Onog trenutka kada odlučite napraviti trenutak za sebe, upalite WoodWick svijeću ! Savjet za zlato, što mislite? Upalite svijeću i to je to? Čitajte dalje kako biste saznali više o tome :-)

opuštanje

Gorući plamen svijeće općenito je umirujući element za sve, pogled na njega pozitivno utječe na um, koji tada podsvjesno priprema tijelo za opuštanje . Dio djelovanja svijeće je i njena aroma, koja prodire u ionizacijski centar mozga i odatle utječe na naš živčani sustav, koji je opušten pod svojim "pritiskom".

S WoodWickom je svaki trenutak iskustvo. Šarmantan miris prostrujat će cijelom kućom ili stanom, uz uvjerljiv zvuk pucketave vatre u kaminu, nastao paljenjem drvenog fitiljka.

Woodwick svijeće

Držači za drvene svijeće dolaze u dvije verzije, PLUSWICK i HEARTWICK .
Pluswick ima jedinstven oblik križa i omogućuje do 5 puta brže otapanje voska od klasičnog pamučnog fitiljka. Heartwick je dugačak i vrlo popularan kod kupaca. Stvara širok ribnjak od voska i na taj način se intenzivniji miris širi po unutrašnjosti. Oboje izgaraju ravnomjerno i ne talože čađu na staklenu posudu.

WoodWick drveni fitilj

Koje veličine, oblika, dizajna?

Odaberi ljubav na prvi pogled ili njuškaj! Možete dostići veličinu PETITE-a , koji je probna verzija za one koji nisu toliko sigurni u WoodWicku koji žele isprobati miris i osjetiti pucketanje fitiljka. Druga mogućnost je MINI, SREDNJI ili VELIKI HOURGLASS - elegantne vaze od prozirnog stakla s drvenim poklopcem , koje služe kao pijedestal.

Da ne spominjem aromatične voskove u aroma lampi , koji su visoko zasićeni aromatskim esencijama i mirisom vašeg doma do 20 sati.

Svijeće WoodWick

Miris!

Njezin je izbor važan. Trebalo bi milovati vašu dušu, ne iritirati je, trebalo bi se stopati s vašom osobnošću i rastopiti ne samo u čitavu unutrašnjost, već i u vaš um. WoodWick brend nudi vam nekoliko dijelova mirisa iz kojih jednostavno možete odabrati svoje pravo ...

  • VOĆA , koja izgleda svježe, mladenački i ukusno "ukusno"
  • BILJNO / ZELENO, uključujući aromu svježe pokošene trave, nježne lavande ili zdrobljenih listova
  • Cvjetovi koji igraju ženstvenost, mekoću i njuh
  • DRVO / ORIJENTALNO od tople zemljane, kroz suhoću cedra i parfemskih akorda orijentalnog fokusa
  • ZAČINI / HRANA za ljubitelje ukusnih slastica, svježeg pečenja ili jakih začina

Svijeće WoodWick

Privlači li vas sve više i više? Ostavite sve sada i otiđite na trenutak uz WoodWick svijeću? Učinimo to zajedno!

 

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija