+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Xiss - torbe i torbe izrađene s ljubavlju u Češkoj

  01. 07. 2019      Iz svijeta mode

Češka tvrtka, kvalitetni proizvodi, rukotvorine s velikom strašću i ljubavlju. Ovo je Xiss. Brend Xiss doista je originalan i istovremeno minimalistički komad koji jednostavno ne možete pronaći u svakodnevnim trgovinama Svi proizvodi tvrtke Xiss ručno su izrađeni i izrađeni su u jednoj šivačkoj radionici u planinskom kraju. Marka se zaista ponosi kvalitetom. U našem smo prodavaču izabrali komade koji su prije svega multifunkcionalni.

Zašto Xiss?

Jer davno je ta ideja nastala u dječjim zaglavima i što doista znači samo sami osnivači. A koje su to Xiss torbe i torbe? Pogledajmo ih.

Ženske torbe Xiss

Manje torbice crossbody u nekoliko boja očarat će vas vrećicom za učvršćivanje koja je dio torbe i koja je ušivena u torbu. Možete ih koristiti za ležerno nošenje jer će oživjeti svaki outfit. Torbe na ramenu dostupne su u dvije osnovne boje u crnoj i smeđoj. Uz svaku torbu nalazi se izmjenjiva torba za uvlačenje u različitim bojama, koju također možete nositi odvojeno kao ruksak. Idealan je za ljetne festivale ili za sportske odjeće. Torbice za casual ili elegantne odjeće.

Putne torbe Xiss

U čemu još više uživamo su putne torbe Xiss , čiju veličinu možete slobodno prilagoditi. Koji možete nositi u ruci, kao i ruksak. Uz to, veličina torbe odgovara veličini ručne prtljage, što je čini idealnom za avion. Oni nisu samo lijepo sofisticirani, već su nadasve praktično promišljeni i zato maksimalno zarobljeni.

Ženske torbe Xiss

Ženske torbe Xiss

Ženske torbe Xiss

Ženske torbe Xiss

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija