+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Yankee Candle - Kolekcija za proljeće / ljeto 2018

  11. 05. 2018      Iz svijeta mode

Kao i svaka marka odjeće, nenadmašni brand svijeća ima svoju kolekciju i svaka kolekcija dolazi s novim mirisima. Ako smatrate da su svijeće više stvar zime, zavest ćemo vas. U ovom ćemo članku predstaviti nove mirise marke Yankee Candle , predstavit ćemo ne samo svijeće, već i druge mirisne uređaje za dom ili automobil, a osim toga, podsjetit ćemo vas kako pravilno zapaliti svijeće.

1_thumb_A-5af93bd714361

Nova proljeće / ljeto 2018. puna je svježih, nadahnjujućih mirisa za stvaranje prave blagdanske atmosfere. Samo sjednite na terasu ili na kauču, zapalite svijeću, zatvorite oči i osjećate se kao da ste na odmoru. Nije važno da li volite planine, pustinje ili mora i oceane - svi osjećaji koje imate na putovanjima vratit će se s ovim jedinstvenim mirisima. Svi mirisi su lagani, svježi, voćni, baš kao što je proljeće i ljeto!

Stavili smo i mirisne bisere iz naše Yankee Candle da mirišu po svakoj sobi, vrlo su intenzivne, postoje i mirisne kopče i privjesci za automobile, mirisi u ladici i posljednje, ali ne najmanje bitno, razne posude za gorenje, koje se mogu naći u priboru . Svijeće se mogu naći u različitim veličinama i oblicima, od velikog klasičnog, do zavjetnog, čajnog ili mirisnog voska . Ako nikada niste kupili Yankee Candle, imamo sjajan savjet za vas! Ako želite saznati koji vam je miris najugodniji, obavezno posegnite za aromatičnom svjetiljkom i odaberite svoj miris za dom.

Kako pravilno zapaliti svijeću?

Razgovarajmo o tome kako to učiniti, jer je prilično alkemija.

  1. Prije svakog paljenja trebali biste imati skraćeni fitilj od najmanje 3 mm . Ovo je za sprečavanje da se svijeća previše gori i da ne gori prebrzo, a također i da se spriječi taloženje čađi da se taloži u vosku.
  2. Svijeću treba paliti na istoj temperaturi , ne smije se postavljati na prozorske klupice ili kamine. Tada se u svijeći stvara takozvani tunel, koji izaziva vrlo brzo i neujednačeno pucanje.
  3. Svijeće biste trebali paliti oko 4 sata, dovoljno je dugo da intenzivno mirišete po sobi 20 sati. Dulje vrijeme gorenja se ne preporučuje. Svijeća bi se idealno trebala ohladiti 2 sata.

Više informacija i inspo možete pronaći u našem videu na Different TV !

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija