+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Yankee Candle - miris za trenutke blagostanja

  15. 11. 2017      Iz svijeta mode

Prije nego što pročitate ovaj nadahnjujući članak, samo pročitajte ovaj odlomak. Zatvorite oči i zamislite da se udobno smjestite u svoje omiljeno sjedalo od kakaa, umotavajući se u svoje pernate deke, slušajući pucketanje drva u svježe potopljenom kaminu i uživajući u trenutku udobnosti doma, samo vi, sami. I odjednom vam se otvore oči i vi sjednete u svom uredu, a pored računala, svijeća s najljepšim mirisom koja će vam olakšati osjećaj, ma gdje bili, što god bilo i tko ste.

yankee svijeća

Upravo to se događa kada zapališ Yankee Candle . Da, dobro ste pročitali. Sada se pitate zašto modna trgovina Different.cz , prepuna originalnih modnih komada koje pune vaše ormare, ormare cipela i komode ili torbice, piše o opuštajućoj atmosferi koju stvara svijeća. Pitate se, ali to je baš kako piše. Sad osjetite. Novo u našem eshopu, osim omiljenih komada na sebi, pronaći ćete i ove jedinstvene svijeće , koje su zapravo modni dodatak. I zato smo ih odlučili pohraniti za vas i nas u našem eshopu.

Jahamo na njima odavno, jer se u svom poslu želimo osjećati dobro, ugodno i zapravo kod kuće i zato ih ovdje palimo, pa se ne čudimo da je opet Božić. Jer vjerojatno najviše, svijeće podvlače. Već smo raspoloženi za Božić, i zato smo spremni. Ako želite biti poput nas, biti drugačiji, idite s nama i nabavite svoju Yankee Candle. Ili se nadahnite ovim savršenim darovnim savjetom .

Yankee Candle

Yankee Candle nisu samo obične svijeće! Stilizirane su, dizajnerske i nadasve kvalitetne svijeće, pune bogatstva aroma, ideja i mirisa. Marka Yankee Candle predstavlja nekoliko vrsta svijeća, od najmanjih do najvećih. Izrađene su od najboljih sirovina, svaki se dio podvrgava različitom i savršeno se nadopunjuju. I svaka ima svoju priču, koju možete vidjeti na svakoj etiketi proizvoda.

Kako pravilno zapaliti svijeću?

Tako je. Ako želite da vam svijeća pravilno služi, o tome se morate i pravilno brinuti. Na slijedeći način. Vrlo je važno držati fitilj na duljini od 3-5 mm , čak i prije prvog paljenja. Ako se na kraju fitiljka nalazi dim ili crna spužva, ispuhajte plamen, podrežite fitilj, uklonite izgorjeli ostatak i ponovo ga zapalite. Ako je preostao samo 1,5 cm sloja voska, vrijeme je da napravite slavinu za svijeću . Tako ćete spriječiti moguća oštećenja površine ispod svijeće, kao i samog stakla. Prilično vitalne informacije, svijeće dolaze u staklenim spremnicima, i onim većim.

Mirisnu svijeću možete ravnomjerno zapaliti tako što ćete uvijek topiti vosak do ruba čaše. Tako vosak formira površinu koja najintenzivnije oslobađa miris. Ne preporučujemo paljenje svijeće više od 4 sata odjednom . Idealno je ostaviti da se hladi 2 sata. Zavjetne svijeće dizajnirane su tako da se otapaju, zato ih uvijek palite u prikladnim svijećnjacima, a ne samostojećim. Mirisni voskovi imaju brojne prednosti. Miris unutrašnjosti je do 20 sati.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija