+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Yankee Candle - OKTOBAR

  17. 10. 2019      Iz svijeta mode

Miris. Nešto što naša osjetila uočavaju u potpunosti. Ono što povezuje dio našeg mozga s danom situacijom, iskustvom ili sjećanjem, stječući svoje značenje za svakoga od nas. Zato mirisi u nama mogu evocirati snažne emocije i zato ih volimo ili ih ne volimo ...

Mirisi Yankee Candle za mjesec listopad zasigurno će uživati u vašoj popularnosti! Zahvaljujući njima požalit ćete što u jesen niste više uživali!

Aroma koju odaberete za svoj dom dat će mu određenu individualnost i ugođaj. Angažirat ćete ne samo sebe i svoje najmilije, već i posjet koji će joj potajno zavidjeti. Yankee Candle je također sjajan savjet za poklone , samo odaberite pravi miris za osobu.

Yankee svijeća miris mjeseca

Yankee svijeća začinjena narančama

Mračno je rano i u tim večernjim satima trebate potaknuti osvježavajući, osvježavajući miris sočne naranče, ljutog đumbira i opijajućih klinčića. Aroma svijeća ili voskova Yankee svijeća ulazi u svaki kutak vaše kuće ili stana, ostavljajući čari jeseni onako kako vi to ne znate.

Yankee svijeća začinjena narančama

Yankee Candle Mulberry & Fig

Da li volite slatkoću voća? Dok ove sočne smokve i ukusne maline nećete okusiti, satima će mirisati vaš dom. Mulberry & Fig je prepun , kao i puna zdjela na vašem stolu, kupine, smokve, murve, lišće maline i slatka crvena šljiva.

Yankee Candle Mulberry & Fig

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija