+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Yankee Candle - studeni

  24. 11. 2019      Iz svijeta mode

Božić kuca na vrata, kao i studeni miris Yankee Candle koji svojim božićnim tonovima miriše vaš dom.

Na što te podsjeća Božić? Crvene jabuke, upaljeni žestoki, slatki bomboni, borove iglice, sjaj svečanog trenutka i umirujuća tišina? Sve to, pa i više, s Yankee Candle svijećama i voskovima .

Miris mjeseca CRVENI APPLE WREATH

Crvene jabuke na adventskom vijencu, na svečanom stolu, na tradicionalnoj kriški ... njihovu sočnu aromu nadopunjuju prstohvat cimeta, šaka oraha i ljuti đumbir. Ovaj tipični božićni miris ne bi smio propustiti ni u jednom domu u kojem će pojačati romantičnu mirnu atmosferu božićnih blagdana. Ovaj miris mjeseca također je sjajan poklon za vaše najmilije.

Crveni jabučni vijenac

Miris mjeseca WINTER WONDER

Svijetli, elegantan i zasljepljujući, ovaj miris mjeseca sličan je noćima prije Božića. Kombinacija šampanjca i citrusa oživljava nježnom jelom vanilije i balzamikom. S takvim svijećama Yankee Candle ne stojite pored, naprotiv, nećete očarati samo svoja osjetila, već i posjete, koji će vas zaustaviti za vrijeme praznika.

YC parfemi u mjesecu mogu se kupiti po prekrasnim cijenama s popustom do kraja studenog, pa im nemojte dopustiti da pobjegnu! Očekuju vas dekorativne staklene staklenke u tri veličine, aromatični voskovi za aroma lampe ili male zavjetne svijeće.

Yankee Candle Winter Wonder

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija