+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Yankee svijeće voskovi

  03. 09. 2018      Iz svijeta mode

O marki Yankee Candle odavno se govori i piše. Ovog puta, usredotočimo se samo na mirise voskova ove marke! Zašto su tako popularni? Koje su njihove prednosti i na što treba paziti? Započnite i saznajte sve.

Mirisni vosak se najčešće i radije otapa u aroma lampi , pod plamenom čajnih svijeća. Miris po vašem izboru strujat će po unutrašnjosti do 20 sati. Preporučujemo da pokušate probiti u zdjelu s nekoliko različitih voska kako biste stvorili potpuno novi okus. Jedino na što morate biti oprezni pri stvaranju takvih da komadi ne budu previše i nakon odmrzavanja preljev.

Yankee Candle


Međutim, ako više volite zadržati mirisne voskove u njihovom izvornom obliku, ne želite ih lomiti ili miješati u jednoj aromatičnoj lampi, a ipak biste željeli pokušati stvoriti vlastiti miris, imamo rješenje za vas. Na primjer, isprobajte vosak jednog mirisa i Yankee Candle s drugom aromom - oni se kombiniraju kako bi stvorili kombinaciju koju želite.

Ne preporučujemo paljenje aromatične lampe preblizu zidu, jer se vosak može rastopiti u vrlo malim kapi tijekom topljenja. Nakon što čajna svijeća ugasi, vosak se brzo osuši, tada je vrlo lako "napuniti ga" i možete ponovo pokrenuti i zapaliti i pomirisati svoj dom.

Imate problema s tipanjem? Imajte na umu da svjetiljka treba biti potpuno hladna, a ako joj želite nestrpljivo pomoći, možete je pohraniti u zamrzivač nekoliko trenutaka, tada će piling proći sam od sebe. Količina voska se nikad ne smanjuje, nestaje samo intenzitet njihove arome.

Yankee Candle

Yankee Candle voskovi za mirise ne moraju se koristiti samo u aromatičnim svjetiljkama , iako je to najtradicionalnija i najpopularnija upotreba, izvrsni su i za ormarima za miris, ormarićima ili ormarima.

Yankee svijeće voskovi

 

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija