+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Yves Rocher ruž za usne kao poklon

  27. 03. 2017      Iz svijeta mode

"Moda omogućuje ženama da budu iste, ali nikad iste", kaže Senta Berger, koja vjerojatno zna o čemu govori. Žene su uvijek bile ljepši dio ljudske rase i ne samo unutarnje ljepote, nego i vanjske. vole se lijepo odijevati, slikati, pa čak i kad sretnu druge žene u istom ili istom odijelu, svaka izgleda drugačije, tako da se naša modna trgovina, koja nije posvećena samo ženama, zove drugačija.cz - uvijek ćete pronaći nešto u u čemu ćeš biti drugačiji.

Budući da vas volimo maziti, odlučili smo vam pokloniti luksuzni ruž za usne Yves Rocher kao poklon za svaku kupnju iznad 1000 CZK . Ne samo da ćemo se pobrinuti za vaš izgled, već vjerujemo i da ćemo milovati vašu dušu. Jer kad se jednom izvana osjećate sjajno, iznutra ćete se osjećati dobro i to je ono što želimo.

Yves Rocher ruž vrijedi 450 CZK , tako da definitivno nije loše kvalitete. Osim toga, nudimo raznoliku paletu boja kako bismo spriječili da imate iste usne. Samo bismo voljeli da vam se osmjehne na licu kad otvorite paket stvari ili pribora i natjerate vas da svojim usnama poljubite svoje najmilije.

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija