+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Zašto kupiti božićne poklone od nas?

  21. 11. 2016      Iz svijeta mode

Božić, blagdani mira, mira i blagostanja približavaju se. Zamišljate se kod kućnog kamina sa slatkišima u jednoj i daljinskim u drugoj. Svi provode Božić drugačije, ali većina ima jedno zajedničko, žele se opustiti. Ali ono što moramo učiniti za takav božićni odmor je ludo. Da ne spominjem generalno čišćenje cijelog kućanstva, gdje brišete prašinu čak i tamo gdje je niste ni tražili više od godinu dana. Kuhaš, pečeš, dobivaš darove.

S jedne strane, dobivanje poklona je nevjerojatno jer preuzimate ulogu svojih najmilijih i pokušavate smisliti najoriginalniji dar koji bi ih mogao učiniti sretnima. Ali te gužve u trgovačkim centrima jednostavno su nezamislive. Na to se vjerojatno slažemo. Dakle, jasno je jedno apsolutno predvidljivo pitanje, na koje postoji deset odgovora.

Zašto kupiti božićne poklone od nas?

  1. Kupite jedinstvene božićne darove koji će oduševiti tetku s vašeg drugog koljena.
  2. Kupujte putem interneta i mi ćemo vas savjetovati. Ako ne znate što učiniti, pitajte nas na chatu ili nas nazovite.
  3. Kupujete iz udobnosti svog doma, iz kreveta, na poslu, u kafiću, u kinu, u vlaku ...
  4. Možete kupovati mirno, bez stresa, povlačeći se s drugim kupcem, bez monokula, srčanih udara i drugih katastrofalnih scenarija.
  5. Kupujte brzo, a kada naručite do 12:00, imat ćete poklon kod kuće najkasnije u roku od dva dana. 98% sljedeći dan.
  6. Kupujete pouzdanu, jer ne morate brinuti da ćete biti zatvoreni.
  7. Kupite darove za cijelu obitelj, uključujući kućne ljubimce.
  8. Kupujete bez brige o pravu na razmjenu. Jer božićne poklone možete vratiti ili zamijeniti do 6. siječnja. Za svaki slučaj ako vam dragi kupi vrlo veliku majicu.
  9. Kupujete jeftino jer pratimo cijene koje su dali proizvođači i imamo posebne promocije za registrirane korisnike.
  10. Super ćete kupiti jer vaši pokloni jednostavno neće imati konkurenciju. Pokloni od Desigual , Scotch & Soda , Santoro , O torba , katastrofa , Calvin Klein itd. Jednostavno su BOG;)


Što mislite? Zamislite samo. Aroma kuhanog vina, pečeni kolačići, svjetlucava svjetla, prijatelji i obitelj. Mir, tišina i sloboda. Takav je Božić s Different.cz. Uživajte u Božiću u miru, kupujte s nama i budite drugačiji s www.different.cz .

A da bismo još olakšali, za vas smo pripremili posebne božićne epizode Different TV-a gdje ćete od nas dobiti nekoliko savjeta za originalne božićne poklone .

Objavio: Eliza Curca

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija