+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Zašto torbe Louis Vuitton prodaju dinosauruse

  20. 09. 2013      Iz svijeta mode

Ako posjedujete veliki svjetski brend, morate biti odgovorni i za to što ćete biti učinkovito predstavljeni u svim zemljama u kojima postoji. I naravno da je ovo teška stvar. Kampanje bi trebale biti ujedinjene i nositi isti duh. Kako to postići svugdje do željene ciljne skupine?

Louis Vuitton výlohy Louis Vuitton izlozi

Louis Vuitton výlohy s dinosaurem Louis Vuitton izloge s dinosaurima

Većina malih trgovaca iznajmljuju aranžer ili slaže prazne ambalaže kako bi upotpunili robu i ukrase. Louis Vuitton, s druge strane, vjeruje u veliku snagu izloga koji ima moć uhvatiti i privući pogled prolaznika čak i u prepunim luksuznim trgovinama, gdje doslovno pokušavaju zataškati svoju konkurenciju. Iako se dizajn LV torbica mijenja samo marginalno, LV impresionira svojim šokantnim dizajnerskim prozorom jedinstvenu sliku. I to tako da prisiljava kupca da se uvijek barem zaustavi. Svake sezone se mora smisliti nešto novo što još nije ovdje. Torbe Louis Vuitton nisu jeftine, pa je još važnije pokazati o čemu se zapravo radi u marki.

Louis Vuitton - jak probíhá návrh výloh Louis Vuitton - kako su troškovi dizajnirani

Svaka ideja kreativnog tima Louis Vuitton započinje skicom ...

Louis Vuitton - zlatý dinosaurus jako tahák výlohy Louis Vuitton - Zlatni dinosaur kao izlog

A zašto sada zlatni kostur dinosaura? Tu ideju je ulovio dizajner Louis Vuitton u muzeju Les Jardins des Plantes u Parizu, gdje ostatke tih prapovijesnih divova pregledavaju i odrasli i djeca. Louis Vuitton vratio je ove ogromne pretpovijesne kosture u nadrealnu fantastiku. Njihove kosti ispunjavaju prozore trgovina Louis Vuitton Maison iz kojih svijetli antičko zlato.

Louis Vuitton - dinosauří vejce Louis Vuitton - jaja dinosaura

Louis Vuitton - dinosaurus a kabelka LV Louis Vuitton - Dinosaur i LV torbica

A ako vi, poput nas, ne dođete u New York na 5. aveniju Maison, barem pogledajte ove prelijepe fotografije raskošnih izloga punih luksuza.

Objavio: Team Different

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija