+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Zdravstvene papuče kao modni trend

  24. 06. 2019      Iz svijeta mode

Što vam pada na pamet kad kažete zdravstvene papuče? Ako mislite na ukusne ortopedske "bolničke papuče", vjerovatno ćemo vas izvući iz ovog članka općenito. Zdravlje bi svima trebalo biti prioritet. S tim se možemo složiti. Razumijemo da vas većina brine više o dizajnu, nego o udobnosti, odnosno izgledu, a ne zdravlju.

Nedavno smo kao modni eshop vidjeli da postoji velika potražnja za zdravom i kvalitetnom obućom. Da naši kupci veliki naglasak stavljaju ne samo na dizajn, već i na anatomske parametre cipela. I zato imamo sjajne vijesti za vas. Za vas imamo lijepe, moderne i zdrave cipele.   Crocs papuče za zdravlje .

Modna marka Crocs   Nisu to samo one "plastične perforirane klompe", već zdravstvene papuče u vrhunskim dizajnima. Stvarno možete izabrati iz ovogodišnje kolekcije. tvrtke Crocs nudimo u različitim bojama, na primjer, s metalnim ili svjetlucavim trakama, ali i u jednostavnom dizajnu ili papučama na platformi.

Na kraju, ne biste trebali podcjenjivati osnovne podatke o zdravoj kondiciji. Stoga za vas imamo 5 osnovnih točaka koje svakako trebate odabrati prilikom odabira pravih cipela.

5 parametara zdravstvene cipele

  1. Prave veličine   - osigurajte da vaše stopalo ima slobodnu igru u cipeli, nije ograničeno u prostoru i osjećate se najugodnije.
  2. materijal   - pravi materijal je temelj. Crocs izrađuje cipele od posebnog materijala Croslite koji je izdržljiv, mekan i stopala ne mirišu.
  3. Anatomski oblik   - Anatomski oblik i uložak su također važni. Crocs cipele također imaju točke masaže na ulošku, koje lijepo stimuliraju stopalo.
  4. Visina pete je -   u muškaraca do 2,5 cm, u žena do 5 cm. Za vas su idealne Crocs papuče koje u svakom trenutku ispunjavaju ovaj parametar
  5. Težina -   materijal Crocs cipela je izuzetno lagan, teško da ga primjećujete na nogama.

medicinske papuče Crocs

medicinske papuče Crocs

medicinske papuče CrocsObjavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija