+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Zimske cipele Crocs - suhe i u snijegu

  03. 01. 2017      Iz svijeta mode

Sigurno ćete se svi složiti da su osnovni komad naše zimske odjeće definitivno tople cipele. Cipele koje imaju kvalitetan materijal i u kojima nam neće biti hladno. Kaže se i istina je da je toplina s nogu temelj.

Sigurno znate marku Crocs, koja je poznata po plastičnim klombama koje svi imamo jer su izuzetno udobni i višenamjenski. No, Crocs već nekoliko godina predstavlja i inovativne komade - jakne, balerinke, klinaste cipele, gumene čizme ili čizme za snijeg . I u ovom ćemo se članku usredotočiti na to.

Crocs Cipele

Crocs čizme za snijeg izvrstan su pratitelj zimske zabave. U ovim će vam cipelama biti ugodno i toplo iz više razloga. Patentirani Croslite materijal osigurava maksimalnu udobnost i lakoću, ispunjeni najlonski vrh osigurava apsolutnu toplinu, a gumeni potplat sprječava opasne pade.

Crocs Cipele

Druga vrsta snjegovića također ima toplo krzno unutar najlonske površine. Otporan je na mokro i hladno. Ove ženske Crocs cipele imaju dodatnu prednost dvostruke udobnosti. Na potplatu od pjene imaju pjenasti ležaj , tako da možete ići na planinarski izlet.

Crocs Cipele

Međutim, ako više volite elegantnije komade i ne bojite se malo eksperimentirati, ova je vrsta jasan izbor za vas. Kombinacija sjajne površine i krznenog krzna daje luksuzan dojam. Kvaliteta i udobnost možda neće trebati ponovo opisivati.

Modna marka Crocs ne zaboravlja udobnost najmanjih i predstavlja originalne tenisice za stilske princeze.

Crocs Cipele

Crocs Cipele

Objavio: Differenta Team

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija