+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

ZIMSKI KAZALI NA RAZLICI.CZ

  30. 11. 2018      Different TV CZ / SK

% Videozapisa (s, cjfzCbLT71k)%

ZIMSKA KAPA

Brrrrr. Ali hladno je, zar ne? I da vas je to iznenadilo? Ako ste odgovorili DA, današnji video s druge televizije je pravi za vas.

Nećemo lagati jedni druge. Zapravo su nas i veliki mrazovi pomalo iznenadili, ali još uvijek smo bili spremni. Znate li zašto? Jer dok smo još bili vrući birali smo i tražili najbolje modne komade koji bi nas mogli predstavljati i ukrašavati cijelu zimu.

Pa krenimo. Za vas smo pripremili zaista luksuzne komade koji mogu izgledati kao da su muški krojevi, ali dame u njima stvarno, ali stvarno lijepo izgledaju. Takve kape od Calvin Klein u različitim izvedbama. S jednostavnim CK logotipom ili vezom CalvinKleinJEANS. Pa, svakako se uvjerite sami. Čak i Niky i Simča izgledaju prelijepo :)

Ali ako više volite pompone, nema problema. Deha ili Calvin Klein pripremili su za vas nekoliko komada. Dakle, na vama je samo što odaberete.

I znate što? Sada imamo vijesti izravno iz naše različite radionice. Za nadolazeću zimu pripremili smo kapu s pompom, do koje nas zaista zanima. Izrađene su u Češkoj i s ljubavlju.

SAVJETI POKLONA

Objavio: Martin Špeta

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija