+385 1 7757 575 (radnim danima, 9-15)

Drugačiji časopis

Zvjezdani Culito iz Španjolske! Kolekcija jesen / zima 2019. je ovdje

  05. 09. 2019      Iz svijeta mode

Baš kao u hollywoodskom Šetalištu slavnih, poznate ličnosti koje ljudi širom svijeta poznaju i vole, došli su u naš eshop. Culito iz Španjolske imenovao je modele kolekcije za jesen / zimu 2019. godine po poznatim pjevačima, koji baš poput haljina, majica ili džempera ove marke odišu ljepotom, originalnošću i senzualnošću. Želite li se osjećati poput zvijezde koja se uspinje na pozornicu, žanjeći divljenje izgledima i laskavim pljeskom? Zatim izađite u Culito iz Španjolske i svijet će vam biti pred nogama.

zvijezde

Na primjer, probajte haljinu nazvanu po britanskoj ljepotici s glasom poput Adele . Karizmatičan, prepoznatljiv i sjajnog izgleda, baš poput nje. Takve haljine Culito pristajat će bilo kojem liku i odgovarat će plavušama, brinetama i crvenokošama. Oni su labaviji rez i njihove su atrakcije sjajili poput Zlatnog globusa ili Oscara.

haljina Culito iz Španjolske

Nevjerojatna haljina s imenom buntovnika.   Amy Winehouse nekima od nas može izgledati malo varljivo , ali haljine nazvane po njoj definitivno nisu problem. Njihov rez odgovara drugoj koži, kombinacija boja je suptilna, ali maštovit i učinkovit rez samo je zamišljena glazura na ovom modnom tartu. U takvom modelu nikada se nigdje nećete sramiti.

haljina Culito

Također možete nositi haljine koje nose ime i vruće JLo, ikone Madonne, španjolke Eva Amaral ili voditeljicu bijele duše Janis Joplin. Pjevači šarmiraju obožavatelje svojim talentom, glasom i šarmom osobnosti. Culito iz Španjolske očarat će vas i vašu okolicu svojim modernim krojevima, netipičnim kombinacijama boja i nepogrešivim detaljima.

Objavio: Katka Kocandrlova

Da li vam se svidio članak?

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje usluga, personaliziranje oglasa i analizu prometa. Više informacija